Ressursside for treneren

Treneren har en av de viktigste rollene i en klubb. Det er viktig å holde deg oppdatert med kurs, delta på treningsleirer, instruktørseminarer, trene hos andre klubber for å hente motivasjon, inspirasjon og innhold til treningsøkter i egen klubb.

Siden her er ment å kunne gi en grei oversikt over kurstilbudet som finnes der ute. For tilbudene finnes, men det er opp til deg å benytte deg av de!  

Trenerløypa

Trenerutdanningen til Norges Kampsportforbund er utviklet i samarbeid med Norge Idrettsforbund.

Her finner du mer informasjon om Trenerløypa (kursavgiften dekkes for kommende og faste trenere av klubben etter avtale med styreleder/nestleder)

For å finne tidspunkter når ulike kurs kjøres sjekk KURSKALENDEREN

Trenerattesten

Barn og unge skal oppleve idrettsglede i et trygt miljø. Trenerattesten gir deg et godt utgangspunkt for å lykkes som trener, slik at utøverne møter et mer helhetlig kvalitetstilbud uavhengig av trener, idrett eller klubb.

Trenerattesten tar deg gjennom de viktigste oppgavene og forventningene som stilles til deg som trener, og kommer i to versjoner – én for trenere i barneidretten og én for trenere i ungdomsidretten.

Når du har fullført Trenerattesten, blir kompetansen synlig på din idretts-CV, og du får tilgang til fagstoff og tips fra noen av Norges beste trenere og utøvere.

Kanskje blir du en enda bedre trener for utøverne dine. 

Logg inn på trener.nif.no og ta Trenerattesten nå. Lykke til!

Om trenerattesten