Invitasjon til trening

Barn nybegynner partiet er nå fullt og vi tar ikke i mot flere barn til disse treningene før august 2023. 

Vi setter opp venteliste til oppstart i august 2023. Klikk på Kontakt Oss under og fyll inn informasjon om at du ønsker å stå på venteliste, samt hvor gammel den som ønsker å trene er. 

Nybegynnere til ungdom/voksen partiet tar vi opp hele året. Er du interessert, kontakt oss på linken under, så skal du få tilgang til Spond koden og treningene hos oss.

Kontakt Oss

For å delta på trening hos oss må du registrere deg eller ditt barn på Spond. Gå til www.spond.no eller last ned Spond appen. Lag en profil og be om å få bli medlem av gruppen vår med gruppekode: 

(Kontakt oss her dersom du går på ungdomsskolen eller er eldre for å få tilsendt koden, slik at du kan komme på prøvetreninger hos oss)

https://nittedaltkd.no/kontakt-oss/  

Vi får da et varsel om at du ønsker å delta på trening. Husk å legge inn alder på den som skal trene slik at vi får lagt deg til riktig parti. Når vi har sett gjennom og godkjent vil du bli invitert til treninger. Dette forplikter ikke til medlemskap og det er gratis å prøve Taekwondo hos oss. Når du har forsøkt Taekwondo hos oss et par ganger må du bestemme deg for om du skal fortsette og melde deg inn i klubben. Se mer informasjon om medlemskap her

Dersom du har prøvd taekwondo hos oss og ikke ønsker å bli medlem, send oss en mail om at du ønsker å bli meldt ut av Spondgruppa vår så slipper du å få flere invitasjoner.