Sommerfestival 2018

Del dette
Facebooktwitterpinterestlinkedin

Sommerfestivalen:  30. juni – 4. juli 2018
Sted: Elverum Videregående skoleGoogle Map icon
Kirkeveien 1
2402 Elverum
Påmeldingsfrist: 14. juni 2018
Pris: Se eget vedlegg under

Traditional Taekwondo Union (TTU) inviterer til sommerfestival på Elverum Videregående skole. Det blir Taekwondo-treninger og ulike tematreninger med Ki-gong, poomsae, kamp, selvforsvar, kick-boksing og våpentrening med dyktige instruktører fra Sør-Korea, Danmark og Norge.

Nittedal Taekwondoklubb ønsker at alle medlemmer som har lyst, skal få mulighet til å være med på sommerleiren. Det er viktig for oss at alle som deltar fra klubben er til stede og har det bra. Klubben vil ikke være «barnevakter», men vil føre tilsyn. Vi lager et opplegg hvor vi noterer alle når de kommer, og vil hver dag sjekke tilstedeværelse for alle under 18 år.

Barn 11 år og eldre
Tradisjonelt har vi praktisert at barn som er 11 år og eldre kan reise på leiren uten følge av foreldre. Klubben vil være behjelpelig med å se etter barna, men vil ikke ha noe formelt ansvar for de som reiser.

Barn under 11 år
Barn under 11 år kan ikke reise alene. For denne gruppen må foreldrene selv, alene eller i samarbeid med andre foreldre, ta ansvar for oppfølging på leiren. Klubben vil imidlertid kunne bidra med økonomisk støtte for opphold for inntil 2 foresatte mot at disse hjelper til med å se etter klubbens barn. Ta kontak med Rober hvis dette er aktuelt for deg.

Innkvartering
Det blir overnattingsmuligheter på Elverum Videregående skole i vanlig leirstil, alternativt telt i tiknytning til skolen. Dette er inkludert i leirprisen, i tillegg til alle måltider. Overnattingsutstyr må medbringes av den enkelte (madrass, pute, dyne/sovepose etc.). Ønsker man mer komfort kan man benytte Scandic Central Elverum, ca. 6 minutters gange fra skolen. Et tredje alternativ er Elverum Camping (ca. 20 minutter å gå).

Påmelding og betaling
All påmelding og betaling skjer via TTU på www.ttu.no. Påmeldingsfrist er innen 14. juni 2018.

 

Vedlegg Informasjon

 

 

Del dette
Facebooktwitterpinterestlinkedin