Sommerfestival 2017

Del dette
Facebooktwitterpinterestlinkedin

Sommerfestivalen:  28. juni – 2. juli 2017
Sted: Hadeland FolkehøgskoleGoogle Map icon
Augedalsvegen 15
2760 Brandbu
Påmeldingsfrist: 14. juni 2017
Pris: Se eget vedlegg under

Traditional Taekwondo Union (TTU) inviterer til sommerfestival på Vestoppland Folkehøgskole på Brandbu. I år er det 40-års jubileum for Gradmaster Cho sin tilstedeværelse i Skandinavia. Festivalen er åpen for alle Taekwondo-utøvere. Dette er en enestående mulighet til å delta på en annerledes sommerleir, hvor fokus er på familie- og Taekwondo-verdier.

Nittedal Taekwondoklubb ønsker at alle medlemmer som har lyst, skal få mulighet til å være med på sommerleiren. Det er viktig for oss at alle som deltar fra klubben er til stede og har det bra. Klubben vil ikke være «barnevakter», men vil føre tilsyn. Vi lager et opplegg hvor vi noterer alle når de kommer, og vil hver dag sjekke tilstedeværelse for alle under 18 år.

Barn 11 år og eldre
Tradisjonelt har vi praktisert at barn som er 11 år og eldre kan reise på leiren uten følge av foreldre. Klubben vil være behjelpelig med å se etter barna, men vil ikke ha noe formelt ansvar for de som reiser.

Barn under 11 år
Barn under 11 år kan ikke reise alene. For denne gruppen må foreldrene selv, alene eller i samarbeid med andre foreldre, ta ansvar for oppfølging på leiren. Klubben vil imidlertid kunne bidra med økonomisk støtte for opphold for inntil 2 foresatte mot at disse hjelper til med å se etter klubbens barn. Ta kontak med Rober hvis dette er aktuelt for deg.

Innkvartering
De fleste velger å sove i klasserom. Klubben får tildelt et rom hvor alle sover sammen. Overnattingsutstyr må medbringes av den enkelte (madrass, pute, dyne/sovepose etc.).

Leiraktiviteter
Det vil være mulig å trene opptil flere økter om dagen med høyt graderte og kvalifiserte instruktører fra bl.a. Norge, Danmark og Korea. Barna vil ha sine treninger inne på høgskolens område, mens de voksne trener i idrettshallen nede i Brandbu sentrum. I tillegg blir det graderinger, konkurranser og lek, yoga, grilling og mulighet for å prøve seg på koreansk matlaging. En spennende leir med mye Taekwondo, varierte aktiviteter og nye venner!

Påmelding og betaling
All påmelding og betaling skjer gjennom klubben, som sørger for felles påmelding og betaling til TTU. Påmeldingsfrist er innen 14. juni 2017. Benytt påmeldingsskjema under. Betaling til klubbens konto nummer 1295.60.62002 innen 28. juni 2017. Merk betalingen med navn på deltager(e).

 

Påmelding stengt

 

Vedlegg Invitasjon
Vedlegg Priser
Vedlegg Leir-informasjon
Vedlegg Program

Påmeldte fra klubben

Motatt datoNavn
12.06.2017Malin Helene Ottesen
07.06.2017Vidar Alme
07.06.2017Tobias Alme Hafel
05.06.2017Mia Svendsbråten Natvik
05.06.2017Toril Svendsbråten
Del dette
Facebooktwitterpinterestlinkedin