Tøff motstand i Nordisk

Del dette
Facebooktwitterpinterestlinkedin
Norges_poomsaelag_på_Nordisk_2015.JPG

Norges poomsae-lag i Nordisk mesterskap på Stjørdal

Over 200 utøvere deltok på årets Nordiske mesterskap i Stjørdal. Det var representanter fra både Finland, Island, Danmark og Norge. Sverige var ikke representert, da det Svenske Taekwondoforbundet for øyeblikket er suspendert fra ETU.

Norge gjorde en bra innsats, og tok hele 20 gull fordelt på kamp og mønster. For klubbens utøvere ble motstanden litt for tøff denne gangen, og ingen medaljer ble med hjem til Nittedal. Cup- og Dan-klassene var i år slått sammen, slik at Cup-utøverne våre fikk litt tyngre motstand enn de ellers er vant til. For flere av Dan-utøverne var det første konkurranse i ny aldersklasse.

Selv om medaljene uteble, så var det god stemning. At nivået blir høyere, og motstanden tøffere, er bra for sporten, og inspirerer bare til mer trening frem mot neste mesterskap.

 

Vedlegg
  Resultater

 

Del dette
Facebooktwitterpinterestlinkedin