Resultater fra Nordisk på Island

Del dette
Facebooktwitterpinterestlinkedin
Nordisk 2014 Poomsae Team Norway

Norges poomsae-lag på Island. Bak f.v.: Ferhat Cabar, Chonkwon Vestli, Se Bourn Tran, Chonkwon Vestli, Robyn Grøndal, Nittedal Taekwondo, Nikoline Rui, Hamar Taekwondo Klubb,  Nora Brendebekken, Hamar Taekwondo Klubb, Nora Jakobsen, Hamar Taekwondo Klubb, Rikke Heggedal, Hamar Taekwondo Klubb, Mariel Ingelin Skogstad, Nittedal Taekwondo, Ask Bjørndal Øines, Nittedal Taekwondo, Stefanos Papathocharis, Nesodden Taekwondo Klubb, Yessenia Hoek, Chonkwon Vestli, Nina Bansal, Taekwondo Team Heimdal, Joachim Wien, Hwa Rang Team Drammen. Foran f.v.: Guro Aronsson, Mudo Team Lilleaker, Astrid Ruud Olsen, Hamar Taekwondo Klubb, Sune Østli,Mudo Team Oslo, Ayla Bonsak, Hamar Taekwondo Klubb, Vegard Josefsen, Nittedal Taekwondo, Christine Rannestad Bareng, Hamar Taekwondo Klubb.

Mens de fleste pyntet seg for å feire 17. mai her hjemme, var over 50 Taekwondo-utøvere på plass i Keflavik på Island for å delta i Nordisk mesterskap.

Til den norske troppen var det tatt fem utøvere fra Nittedal Taekwondoklubb; Håkon Svee Eriksson, Mariel Ingelin Skogstad, Robyn Grøndahl, Ask Bjørndal Øines og Vegard Josefsen. I tillegg var Rober Grøndahl med som dommer. Dessverre måtte Håkon melde frafall pga. sykdom rett før avreise.

Årets mesterskap skulle vise seg å bli tidenes beste for Norge. Totalt ble det hele 18 gull, 15 sølv og 8 bronsemedaljer. I tillegg ble Nina Bansal fra Taekwondo Team Heimdal, og Joachim Wien fra Hwa Rang Team Drammen kåret til beste kvinnelige og mannlige utøvere.

For klubbens utøvere ble det individuelle sølv i poomsae på Vegard Josefsen og Ask Bjørndal Øines, og bronse til Robyn Grøndahl i poomsae team sammen med Nora Brendebekken og Rikke Heggedal fra Hamar.

 

 


Resultatliste

 

Del dette
Facebooktwitterpinterestlinkedin